Find kontorlokaler i Skanderborg

Kontor i Skanderborg

Ledige kontorer i Skanderborg 

Skanderborg er en købstad godt 20 kilometer syd for Aarhus Centrum. Skanderborg er en by, der er kendt for at rumme et stort antal erhvervsområder, der ligger tæt på motorvejsnet og huser en række kontorlokaler. Leder du efter et kontor i Skanderborg, vil du især kunne finde kontorlokaler i erhvervsområderne ved Danmarksvej og Niels Bohrs vej eller i Skanderborg Centrum, der er karakteriseret ved hyggelige stræder, butikker og ledige kontorer. 

En nyere lokalplan over Skanderborg baner vejen for en ny større erhvervspark, der både vil skabe arbejdspladser samt et utal af kontorlokaler, lejemål samt kontorfællesskaber.

Find kontorlokaler til leje i Skanderborg

Kontorlokaler i RyRy er en mindre by 25 kilometer sydvest for Aarhus, der er kendt for sine flotte grønne omgivelser. Leder du efter et kontor i Ry, vil du primært kunne finde ledige kontorlokaler i erhvervsområdet ved Skanderborgvej. Erhvervsområdet huser ligeledes kontorhoteller og kontorfællesskaber, hvor du kan leje et kontor eller blot en arbejdsplads med en række faciliteter. Ledige kontorlokaler i Odder

Odder er en stationsby 21 kilometer syd for Aarhus Centrum. Oder er især kendt for sit veletablerede erhvervsliv og smukke naturomgivelser. Leder du efter et kontor i Odder, vil du både kunne finde større og mindre kontorlokaler i Odder centrum og nærområderne. 

Statistik for Skanderborg

Indbyggertal: Skanderborg 14.349

Antal husstande: Skanderborg 11.510

Antal kontorlokaler: Skanderborg 379

Antal butikker: Skanderborg 159

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit