Centralt kontor eller kontor uden for byen?

27.09.2019 09:24

Når du skal vælge kontorlokaler, skal du tage stilling til, om du vil have en central placering, som ofte er dyrere, eller om du vil have lokaler beliggende uden for byen og dermed spare penge. Vi kigger nærmere på forskellige aspekter af dette her nedenfor. 

Spar penge ved at vælge et kontor uden for byen 

Du kan ganske enkelt spare rigtig mange penge ved at vælge et kontor med en mindre central placering. Er det ikke nødvendigt for dig at have et kontor, der ligger lige i centrum af byen, er det derfor bestemt fornuftigt at kigge på lokaler uden for bygrænsen. 

Særligt, hvis du er på udkig efter et større kontorlokale, kan det være en fordel at vælge en mere ”afsides” placering. Når du gør dét, får du ganske enkelt mange flere kvadratmeter for pengene. 

Overvej de forskellige transport- og parkeringsmuligheder 

Når du skal vælge, om du skal have kontor i eller uden for byen, skal du i høj grad kigge på transport- og parkeringsmuligheder. Holder du eksempelvis ofte kundemøder med kunder, der kommer kørende langvejsfra? Så er det sandsynligvis næppe en fordel med et kontor lige i centrum. Til gengæld kan det give mening at vælge et kontor tæt på en motorvej, hvor der desuden er gode muligheder for at parkere. 

Er alle dine kunder og samarbejdspartnere lokaliseret i centrum af byen? Så er det naturligvis en fordel, at du også er. På den måde bliver det nemt at holde møder. Desuden kan en central placering gøre det nemmere for dine ansatte at komme til og fra kontoret – særligt, hvis de pendler. 

Er brandingværdien ved et centralt kontor vigtig?  

Der er en vis brandingværdi i at have et kontorlokale midt i byen. Har du mulighed for at reklamere udadtil ved dine kontorlokaler, kan du blive eksponeret for virkelig mange mulige kunder og samarbejdspartnere, hvis du har et centralt beliggende kontor. 

Er du inden for et fag, hvor branding virkelig spiller en stor rolle, kan brandingværdien være grund nok i sig selv til, at du bør overveje en central placering til dine lokaler.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit