Danske Bank starter byggeri af stort kontordomicil

13.03.2016 17:51

Netop har Aarhus Byråd solgt et stort byggefelt i Sydhavnskvarteret i Aarhus. Danica Ejendomsselskab har købt grunden, der med KPC som entreprenør vil opføre et kontordomicil til Danske Bank.

Kontorhuset skal i alt rumme 650 medarbejdere med sine i alt 11.000 kvadratmeter fordelt på seks etager.

Det betyder, at kontorhuset bliver kompakt, hvilket er essentielt for at stimulere funktionelle forbindelser mellem medarbejderne. En stueetage med mange indgange, terrasser samt store vinduer med godt lysindfald skal dog bryde med det kompakte og dermed signalere både åbenhed og imødekommenhed.

Det arkitektoniske visuelle udtryk skal fremadrettet udtrykkes i Danske Banks kontordomiciler. Fx skal deres kommende kontordomicil i Kolding stort set have det samme udtryk.  

Byggeriet af det nye kontorhus i Aarhus skyder for alvor gang i udviklingen af Sydhavnskvarteret, hvilket glæder borgmesteren, Jacob Bundsgaard. Kontorhuset skal tilmed være med til at indfri visionen om et levende bykvarter med et mangfoldigt, dynamisk byliv. Kontorhuset forventes at stå klar i 2018, og ligeledes vil Home privat og erhverv og Danica callcenter og rådgivning huse kontorejendommen.

Læs mere her: Danske Bank starter byggeriet af 11.000 kvm domicil i Aarhus

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit