Danske Bank starter byggeri af stort kontordomicil

Netop har Aarhus Byråd solgt et stort byggefelt i Sydhavnskvarteret i Aarhus. Danica Ejendomsselskab har købt grunden, der med KPC som entreprenør vil opføre et kontordomicil til Danske Bank.

Kontorhuset skal i alt rumme 650 medarbejdere med sine i alt 11.000 kvadratmeter fordelt på seks etager.

Det betyder, at kontorhuset bliver kompakt, hvilket er essentielt for at stimulere funktionelle forbindelser mellem medarbejderne. En stueetage med mange indgange, terrasser samt store vinduer med godt lysindfald skal dog bryde med det kompakte og dermed signalere både åbenhed og imødekommenhed.

Det arkitektoniske visuelle udtryk skal fremadrettet udtrykkes i Danske Banks kontordomiciler. Fx skal deres kommende kontordomicil i Kolding stort set have det samme udtryk.

Byggeriet af det nye kontorhus i Aarhus skyder for alvor gang i udviklingen af Sydhavnskvarteret, hvilket glæder borgmesteren, Jacob Bundsgaard. Kontorhuset skal tilmed være med til at indfri visionen om et levende bykvarter med et mangfoldigt, dynamisk byliv. Kontorhuset forventes at stå klar i 2018, og ligeledes vil Home privat og erhverv og Danica callcenter og rådgivning huse kontorejendommen.

Læs mere her: Danske Bank starter byggeriet af 11.000 kvm domicil i Aarhus