Sådan prioriterer du motion på arbejdspladsen

03.09.2019 12:53

Mange arbejdspladser med meget kontorarbejde er kendetegnet ved meget stillesiddende arbejde. Det er ikke altid godt for dine medarbejdere at sidde så længe ad gangen. Det kan derfor være en god idé at hjælpe lidt bevægelse ind i hverdagen på arbejdspladsen. Men hvordan gør du?

Her i indlægget kigger vi nærmere på, hvordan du kan prioritere motionen på arbejdspladsen. Vi giver dig tre tips til, hvordan du kan bære dig ad. Læs med her. 

Stil fitnessfaciliteter til rådighed

For at hjælpe dine medarbejdere med at bevæge sig mere i hverdagen kan du stille fitnessfaciliteter til rådighed. Har du ikke selv lokalerne til det, er der også mange virksomheder, der laver faste aftaler med fitnesscentre. 

Ved at stille fitnessfaciliteter til rådighed til dine medarbejdere er det lettere for dem at komme afsted. Det er især lettere for dem, hvis fitnessfaciliteterne er en del af virksomhedens lokaler. Alternativt kan det også være en ganske god løsning, hvis der ligger et fitnesscenter tæt på arbejdspladsen, hvor det er nemt at svinge forbi. 

Lav motionspauser i løbet af arbejdstiden

Selvom det kan være fint at have faciliteter, der kan benyttes før og efter arbejdstiden, kan det også være godt at lægge nogle motionspauser ind i arbejdstiden. Det kan for eksempel være korte gå-pauser, hvor man lige tager en tur rundt på kontoret. 

Det kan også være, at der laves forskellige øvelser et par gange i løbet af en arbejdsdag. Det kan for eksempel være, at der laves 10 sprællemænd kl. 10.00, 30 sekunders planke kl. 13.00 og 10 mavebøjninger kl. 15.00. Her er der selvfølgelig mulighed for at lave forskellige variationer fra dag til dag eller uge til uge. 

Vær en frontfigur for mere bevægelse

Hvis du vil prioritere motionen på arbejdspladsen, er du som arbejdsgiver nødt til at gå forrest. Du skal tage initiativet. Ellers kommer dine medarbejdere ikke til at følge trop. Du er derfor nødt til at vise dig som en rollemodel, som dine medarbejdere har lyst til at følge. 

Det kan tage lidt tid, før dine medarbejdere følger trop. Det kan derfor betyde, at du er nødt til at holde fanen højt alene noget tid, før de andre følger med. Det skal dog nok komme, hvis du giver det et ihærdigt forsøg. 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit