3 gode råd til at bevare det gode fællesskab på jeres coworking-kontor

Covid-19 er her, og vi kan ikke gøre noget ved det. Det er helt klart en udfordring for de forskellige coworking-kontorer i hele landet, da det kan gøre det svært at have sammenhold, og specielt med de andre kontorer end jeres eget. Det er selvfølgelig ikke et krav, at I alle har et godt fællesskab på tværs af kontorerne, men det kan bare gøre coworking-kontoret endnu sjovere at være på. Derfor vil vi her komme med tre tips til, hvordan I bevarer det gode fællesskab under covid-19.

Udnyt de muligheder I har online

Zoom, Teams og Skype er programmer, som bliver brugt flittigt i skolen, men det er faktisk også noget, der kan bruges på jeres coworking-kontor. I kan sørge for at afholde arrangementer, hvor alle skal være til stede via en af disse tjenester. Det er selvfølgelig ikke det samme som at have et arrangement på kontoret, men det giver stadig muligheden for at samles om noget og beholde det gode fællesskab.

Mød hinanden udenfor

Vi ved alle, at covid-19 har størst chance for at smitte indenfor, hvor I er lukket inde i samme rum. Det kan I forsøge at undgå ved at mødes udenfor. Du kan sagtens gå en tur med nogle fra kontoret, hvor I selvfølgelig sørger for at holde mere afstand, end hvad I fx ville have gjort på jeres kontor.

Sørg for at tjekke op på hinanden

Når hverdagen er tæt på det normale, og I alle sammen er på jeres coworking-kontor, så er det nemt og hurtigt at tjekke op på hinanden. Det er ikke helt lige så nemt, hvis alle eksempelvis arbejder hjemmefra, men det betyder ikke, at I skal lade være med at tjekke op på hinanden. Faktisk tværtimod. Det kan være en hård tid, og en enkelt besked til din kollega eller en af de andre fra kontoret kan gøre en stor forskel. Det behøver ikke være noget særligt, du kan bare høre, hvordan det går, og ellers så kan du med fordel spørge, om de vil være med til nogle af de ovenstående forslag.