5 gode råd til dit kontorfællesskab

Kontorfællesskaber i Aarhus C er kommet for at blive, og i den forbindelse skal du have fem gode råd med på vejen. Det er råd, der omhandler, hvordan man skaber et godt fællesskab, hvordan man får et kontorfællesskab til at fungere, og hvordan du arbejder bedst under disse forhold.

Kontorfællesskab er der af en grund

Om man vil det eller ej, så er et kontorfællesskab i Aarhus C fyldt med mennesker, og det er nu altså bare nemmere at være sammen med hinanden, hvis man har et godt fællesskab. Derfor er råd nummer et, at I skal prioritere fællesskabet. Det kan i eventuelt gøre ved at lave ting udenfor arbejdet.

Inspirér hinanden

Når man arbejder side om side i et erhvervslejemål i Aarhus C, så kan I ikke undgå at få indblik i hinandens arbejde, især ikke hvis I er inden for samme fag. Her kan man sagtens agere inspirationskilder for hinanden, så længe man ikke kopierer de andres idéer og produkter.

Giv hinanden plads

Der kan som sagt være rigtig mange mennesker på et kontorfællesskab, og nogle gange er det skønt, og andre gange har man bare brug for plads. Det er vigtigt, at når en person har brug for plads, at personen så faktisk får det. Hvis man giver hinanden plads, er det helt klart noget, der skaber en god stemning.

Vær ikke bange for at hjælpe hinanden

Dette råd læner sig lidt op ad inspirationsrådet. Det handler nemlig om, at selvom I er konkurrenter, så kan I stadig hjælpe hinanden. Måske er du en haj til Excel, mens ham, der sidder i lokalet overfor, ikke aner ikke, hvad programmet kan gøre for ham. I disse situationer er det altså okay at give gode råd.

Nyd det

Det sidste råd er meget simpelt. Det handler om, at du skal nyde at være en del af et kontorfællesskab i Aarhus C. Det er ikke mange, der får muligheden for at arbejde på den måde, og det er en meget lærerig og ikke mindst sjov måde at arbejde på.