Charmerende kontorfællesskab i Aarhus C

I Aarhus C kan du finde et charmerende kontorfællesskab, der er beliggende på Mejlgade.

Kontorerne i kontorfællesskabet, der er beliggende Aarhus C, er fordelt på to etager i den gamle borgmestergård tæt på offentligt transport og med egne parkeringspladser til både lejere og kunder. Området er kendt for at være kreativt og hyggeligt og betegnes Latinerkvarteret.

Kontorfællesskabet giver iværksættere og mindre nyopstartede virksomheder mulighed for at leje møblerede arbejdsstationer, hvor de i sammenspil med andre virksomheder kan udvikle deres forretning.

Prisen ligger fra 3.000 og op afhængig af behov og faciliteter. Prisen inkluderer leje af arbejdsplads, møbler, internet, adgang til mødelokaler og andre fælles faciliteter, parkering, rengøring samt andre goder som kaffe, printer, scanner osv.

Kontorhotellet er beliggende i en gammel middelalderkælder, der stammer helt tilbage fra 1200-tallet, og det er indrettet i et rustikt og råt look med et mødelokale, lounge, køkken, fælles værksted samt et bordfodboldbord.

Dertil vil du i stueetagen finde en entré, et venteværelse, badeværelse samt tre store rum, der indeholder i alt 10 arbejdsstationer. På den nyindviede førstesal vil du herudover finde et opholdsrepos, badeværelse, mødelokale samt i alt fem mødelokaler, der rummer 12 skriveborde.

Fællesskab og et innovativt miljø

Kontorfællesskabet er beliggende op til en ældre stemningsfuld baggård, og på stedet lægges der især op til fællesskab blandt husets lejere. Stedet egner sig derved bedst til virksomheder, der kan se fordelene i at arbejde i et innovativt og hyggeligt miljø, hvor man interagerer med andre virksomheder.

Hvor virksomhederne deler viden og erfaringer og derigennem drager nytte af hinandens kompetencer, viden og netværk – fagligt såvel som socialt.

Find ledige kontorer i kontorfællesskabet
Fik du læst denne?: Flot kontor i Aarhus C