Coworking – et kontor i Aarhus nær dig

Er du en enkeltmandsvirksomhed, en start-up eller iværksætter? Der findes et hav af muligheder for lokaler og rammer, som giver dig både økonomiske og personlige fordele. Coworking er måske den helt perfekte løsning for dig, som er selvstændig og leder efter rummelige spaces og et kontor med mulighed for at udfolde sig blandt andre spændende mennesker.
Som iværksætter eller selvstændig kan du med stor fordel læse med videre, da vi i denne artikel kigger nærmere på det populære coworking-kontor, hvad det er, og hvilke fordele der er i coworking.

Hvad er coworking?

Du er måske før stødt på coworking spaces eller -kontor på Google eller har set det i reklamer for kontorudlejning. Coworking er engelsk og kan måske allerbedst oversættes med ordet ’samarbejde’. Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal samarbejde med de mennesker, du deler et coworking-kontor med.
Måske du før har hørt om kontorfællesskaber? Det er i virkeligheden det samme som coworking. Det betyder at mennesker, oftest selvstændige, fra forskellige virksomheder alle deles om et kontor. Her er det ofte enkeltmandsvirksomheder, startups og iværksættere, der gør brug af fordelene ved et coworking-kontor.

Fordelene ved et coworking-kontor

Som allerede beskrevet er coworking særligt velegnet til selvstændige og byder på både økonomiske og oftest også personlige fordele. De spaces, et sådant kontor tilbyder, er som regel indrettet til, at flere mennesker, og derved virksomheder, skal kunne arbejde under samme tag og i samme lokale. Et coworking-kontor er derfor tit meget hyggeligt indrettet med plads til kreative udfoldelser og mulighed for dyb koncentration.
En helt klar fordel ved coworking er det økonomiske aspekt i at dele et kontor med andre virksomheder. Det er altså oftest billigere end ved enten at leje eller købe sit eget kontor, og også typisk mindre besværligt, da alle lejerne deles om faciliteterne og fællesarealerne, hvor vedligeholdelsen af disse som regel er outsourcet.
Ud over de økonomiske fordele ved coworking spaces eller -kontor giver de åbne lokaler blandt selvstændige mulighed for spændende snakke med andre enkeltmandsvirksomheder og iværksættere. Coworking åbner altså op for muligheden til at arbejde i en atmosfære blandt andre ligesindede, hvor videndeling er en del af hverdagen.

Find andre spaces eller et kontor nær dig

Er du interesseret i at finde et coworking-kontor nær dig eller måske helt andre spaces eller en anden type kontor, kan du finde masser af ledige lokaler i Aarhus ude i højre side.