Coworking gentænker måden, som vi arbejder på

Coworking er blevet et af de store buzzwords i den moderne verden, og det er et koncept, der virkelig gentænker måden, som vi arbejder sammen på.

Hvad er coworking?

Som koncept er coworking ret simpelt, men dets implikationer er store. Coworking er grundlæggende set en ny samarbejdsform, hvor forskellige virksomheder deler kontor, og hvor oplysninger, erfaringer og ideer deles mellem forskellige medarbejdere. På den måde er coworking en radikal gentænkning af selve den måde, som vi arbejder på, og specielt af den måde, som virksomheder interagerer med hinanden på.
Et coworking-kontor er et kontor, hvor virksomheder ikke er i brutal konkurrence, men hvor man i fællesskab kan skabe værdi og velstand. I et coworking-kontor er man således ikke konkurrenter eller fjender, bare fordi man arbejder for hver sit firma. Tværtimod arbejder man sammen for at gøre hinanden bedre. Coworking gentænker på den måde den gammeldags forestilling om, at erhvervslivet handler om at udkonkurrere hinanden. I et coworking-kontor er man samarbejdspartnere frem for konkurrenter.
Dermed ikke sagt at man ikke også skal være loyal over for sit eget firma. I et coworking-kontor er man stadig ansat i et firma, og det firma skal selvfølgelig tjene penge og holdes økonomisk oven vande. I et coworking-kontor ser man dog ikke dette som en mulighed for at ødelægge hinanden, men derimod for at gøre hinanden bedre.

Spaces-kontor

Der findes rigtig mange former for coworking-kontorer, men hvis du er interesseret i coworking og gerne vil afprøve denne nye form for arbejdskultur, er Spaces et rigtig godt sted at starte. Spaces er et internationalt netværk af coworking-kontorer, hvor du kan samarbejde med andre virksomheder og selvstændige. Der findes Spaces-kontorer overalt i verden, og ved at blive medlem af et Spaces-kontor får du ikke bare et netværk med de virksomheder og selvstændige, som du fysisk er sammen med – du får også adgang til et netværk på et internationalt plan.
Spaces har altså taget coworking til det højeste niveau, hvor samarbejde gør alle medlemmer stærkere, og hvor man i fællesskab vokser og bliver bedre. Med et Spaces-kontor bliver du en del af et internationalt samarbejde, der viser, at brutal konkurrence ikke er fremtidens arbejdsform. Coworking er et koncept, der stadig er under udvikling, men i konstant vækst. Coworking er fremtidens arbejdsform.