Coworking-kontor – en fase eller kommet for at blive?

Måske har du hørt om et coworking-kontor før, og måske har du ikke. Vi ser flere og flere af dem rundt i Danmark, og specielt byer som Aarhus og København har nærmest et utal af dem. Hvis du ikke ved, hvad det er, så er det bygninger eller etager, hvor flere forskellige virksomheder lejer sig ind på et kontor og hermed får et billigere kontor, men med den pris, at de må dele rummet, de befinder sig i, med andre.

Coworking i Aarhus

Som sagt er et coworking-kontor blevet ret så populært i Aarhus, og det er sket af mange grunde. Både fordi det er en del billigere, men også fordi nogle finder inspiration i at dele kontoret sammen med andre, der måske er ligesindede i forhold til det, de sidder og arbejder med, eller måske er de bare kompetente sparringspartnere. Spørgsmålet er, om det er holdbart i længden med et coworking-kontor, eller om det er en fase. Objektivt set ligner det helt klart, at det er noget, der holder i længden. Coworking og et coworking-kontor åbner muligheder, som vi ikke har haft før, og dette er noget, som vi har lært at udnytte, og som vi kan blive endnu bedre til at udnytte.

Muligheder for et coworking-kontor

Der findes mange muligheder for at blive en del af et coworking-kontor, hvis du altså ikke mener, at det er en dum trend, som snart dør ud. En af mulighederne i fx Aarhus er et spaces-kontor, hvor du kan arbejde side om side med ligesindede, som har valgt at være en del af dette coworking-kontor af formodentlig de samme grunde som dig. Et spaces-kontor i Aarhus kan du også få til en rigtig god pris, så du kan koncentrere dig om at udvikle dig i stedet for at tænke på store regninger.

Er coworking det rigtige valg for jer?

Hvis du overvejer et coworking-kontor, er der nogle ting, du skal gøre op med dig selv, eller måske med jer som virksomhed. Kan I fungere ved at være tæt på andre virksomheder, kan I klare ikke at have fuld rådighed over det sted, I sidder? Dette er bare nogle af de spørgsmål, I er nødsagede til at stille jer selv.