Coworking-kontor og covid-19

Der er ingen tvivl om, at de sidste par år har været noget helt andet, end vi har været vant til. Covid-19 har lavet om og haft indflydelse på rigtig mange forskellige ting. En af disse ting er, hvordan vi arbejder. Nu begynder vi endelig at komme tilbage på vores respektive kontorer, men frygten for at dele et kontor med mange mennesker, som man jo gør på et coworking-kontor, hersker stadig. Hvordan imødekommer man så det?
Når det kommer til coworking, gælder de samme retningslinjer som ved alt andet. Sprit er jeres bedste ven, hold en god afstand, og bliv hjemme, hvis du er syg. Men der er faktisk flere måder, hvorpå man kan være forsigtig på et coworking-kontor. En af problemerne ved et coworking-kontor, når det kommer til covid-19, er, at det ikke kun er dine kollegaer, du er sammen med, men også folk fra andre kontorer. Hvis du vil undgå det problem, kan du overveje at holde dig til at være sammen med folk fra dit eget arbejde.

Coworking-kontor har stadig en relevant plads

Der er selvfølgelig mange andre måder at imødekomme situationen på. Man kan også vælge, at alle skal testes et par gange om ugen og sørge for, at det blev gjort på arbejdspladsen. Men det skal også siges, at så længe man tager sine forholdsregler, så er et spaces-kontor eller et coworking-kontor ikke så meget mere risikofyldt end hvilket som helst andet kontor. Det handler ikke om, at man skal afskaffe de respektive coworking-kontorer eller holde sig hjemme. Man må nemlig gerne tage på arbejde.
Et coworking-kontor giver rigtig meget til arbejdsmiljøet og åbner mange muligheder for at udvikle sig i erhvervsverdenen, og disse muligheder må vi ikke smide væk. Derfor er det også så vigtigt, at alle mand sørger for at passe på sig selv og hinanden, så vi fortsat kan have så mange fantastiske muligheder.