Deleøkonomien er kommet for at blive – Her er hvorfor du skal overveje coworking

I de seneste par år har man set en stigende interesse for nye måder at indrette kontorer og gentænke arbejdsprocesser og arbejdsforhold. Deleøkonomien er som koncept blevet mere og mere populært, og nu kan det også ses i måden, vi indretter vores kontorer og indgår i arbejdsrelationer.
I stedet for at eje egne lokaler, er det blevet mere almindeligt og populært, at flere virksomheder eller flere selvstændige deler et kontor. De enkelte virksomheder eller selvstændige lejer sig ind og får egne pladser, men er samtidig med til at dele kontorfællesskabets ressourcer og fælles forpligtelser. Denne form for kontorindretning kaldes også for coworking og er en tendens i rivende udvikling.

Hvorfor er coworking en god ide?

Når du indgår i et coworking kontor, bliver du en del af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du ikke blot kan interagere med dine kollegaer i dit eget firma, men med andre virksomheder. Coworking er en ideel måde for iværksættere og etablerede firmaer at dele erfaringer, finde inspiration og samarbejde om fremtidige projekter.
Coworking bryder med ideen om, at firmaer skal være i aggresiv konkurrence. I stedet er coworking et forsøg på at gentænke den måde, hvorpå firmaer arbejder sammen. I et coworking kontor kan I dele hinandens ressourcer og dele jeres erfaringer til hinandens fælles bedste.

Coworking kan også være et billigt alternativ

I et coworking kontor lejer du en plads, og du har derfor væsentligt mere frihed end hvis din virksomhed selv ejede kontorlokaler. I skal ikke stå for vedligeholdelse, og I skal ikke bekymre jer om de problemer, der følger med at eje eget kontor. I skal ikke bekymre jer om andet end at være den virksomhed, I gerne vil være.
For iværksættere og for et etableret firma kan et coworking kontor derfor også være en rigtig billig løsning.
Hvor skal man lede efter et coworking kontor?
Der findes rigtig mange firmaer, der udlejer coworking kontorer, og et af de firmaer hedder Spaces. Med et Spaces kontor kan du blive en del af et intenst og altid fleksibelt arbejdsmiljø, hvor du arbejder tæt sammen med nytænkende iværksættere og firmaer.
Med et Spaces kontor bliver du en del af et internationalt fællesskab, hvor selvstændige og firmaer fra hele verden deler ud af deres erfaringer og ekspertise.
Coworking er kommet for at blive. Find et coworking kontor og tag imod fremtiden.