Derfor er infrastrukturen omkring kontoret vigtig

I søgen efter det helt rette kontorfællesskab i Aarhus C er der mange forskellige aspekter at tage hensyn til. Pris, indretning og beliggenhed er vigtige overvejelser at gøre sig – og specielt beliggenheden har meget at sige. Der findes et væld af kontorfællesskaber og erhvervslejemål i Aarhus C, og derfor kan det være svært at vælge den helt rette beliggenhed. Et godt pejlemærke er at undersøge adressens omkringliggende infrastruktur – dette har nemlig en masse at sige i forhold til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Kontorfællesskab i Aarhus C – helt inde i centrum

Et populært valg for mange erhvervsdrivende er at blive en del af et kontorfællesskab, der ligger helt inde i centrum. Med denne centrale beliggenhed er det nemt for både medarbejdere og samarbejdspartnere at komme til kontoret – især med offentlig transport. Derudover vil et centralt erhvervslejemål i Aarhus C højne chancen for, at forbipasserende kunder får øje på virksomheden, og dermed øges chancerne for at skabe synlighed og salg.

Kontorfællesskab tæt på motorvej – hurtig adgang

Hvis virksomheden ikke ønsker at finde et kontorfællesskab helt centralt, er det en fordel at vælge en adresse, der ligger tæt på en motorvej. Dette giver lynhurtig adgang for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, som transporterer sig i bil. Oftest vil disse beliggenheder være billigere for virksomheden frem for en central adresse i midtbyen. Dog vil det for det meste kræve, at medarbejderne og lignende transporterer sig til virksomheden på anden vis end offentlig transport.

Erhvervslejemål i industriområder – nem logistik

Slutteligt er det også en valgmulighed at vælge et erhvervslejemål, som er placeret i et industriområde. Denne placering er ligeledes forbundet med en række fordele. For eksempel vil virksomheden befinde sig i et område med en masse andre erhvervsdrivende. Derudover vil logistikken oftest forløbe på nem vis, da de omkringliggende veje er vant til tung transport og tunge køretøjer. Er dette et behov, virksomheden har, vil en sådan placering uden tvivl være en fordel. Igen er priserne for sådanne lokationer som regel billigere sammenlignet med helt centrale placeringer.
Det er altså op til den enkelte virksomhed at vurdere, hvilken præcis placering der er mest passende. Dog er det altid en fordel at vælge et erhvervsområde, hvor infrastrukturen er god.