Er din virksomhed lige startet, så findes den oplagte mulighed her

Overskud i økonomien er hyppigst ikke noget, som kommer i de første par år af en virksomheds levetid, da man satser på den langsigtede profit. Derfor kan det være svært at finde plads til mange forskellige ting i et forholdsvist stramt budget. Man skal både have løn, udbetale løn og finde et sted, hvorfra arbejdet kan foregå. Det lyder af rigtig mange penge lige ud ad vinduet, men det er det faktisk slet ikke, da der findes nogle gode muligheder for at spare, og for at spare der, hvor det giver mening.
Coworking og et coworking-kontor er ideelle muligheder. Det går mere eller mindre ud på, at det er forskellige virksomheder, som går sammen om den samme bygning, etage etc. for at minimere omkostningerne for blandt andet kontorer. Man får selvfølgelig ikke sit helt eget, som kan vise sig at være et minus, jo større man bliver. Men lige i starten er det en fantastisk mulighed at få, da man får et sted, man kan kalde et rigtigt kontor, bare til en brøkdel af prisen.
Der er også muligheder som kontorhoteller, hvor man lejer sig selv ind ligesom på et rigtigt hotel. Man kan enten gøre det på dags-, måneds- eller årsbasis, så man selv er herre over, hvor længe man ønsker at benytte sig af muligheden. Et spaces-kontor kan derfor også være muligheden, du søger, for at formindske smerten i budgettet.

Sparring bliver en fantastisk og uventet mulighed

Et coworking-kontor, eller sågar et spaces-kontor, giver også mulighed for sparring. Der er for det meste rigtig mange, som sidder i samme situation som dig, og selvom I måske kan gå hen og blive konkurrenter, så er det altså en oplagt mulighed for sparring med nogle, som er på den samme rejse som dig.
Coworking kan på denne måde bruges til meget mere end bare at skabe lidt mere plads i budgettet. Hvis du bruger sparringen og mulighederne rigtigt, så kan dette være det, som adskiller dig fra alle de andre, og bare fordi du turde at gå en lidt ”utraditionel” vej.