Guide: Derfor er coworking kontorer en god idé

Coworking kontor, kontorfællesskab, kontorhotel – nutidens arbejdsmarked byder erhvervsdrivende på mange forskellige muligheder for at drive forretning. Især coworking spaces kontorer er steget i popularitet de seneste år, og dette er til at forstå. Coworking betyder, at du ikke lejer et helt erhvervsmål, men at virksomheden blot bliver en del af et eksisterende fællesskab. Du lejer altså en kontorplads eller kontor, og du kan her læse mere om de mange forskellige fordele forbundet herved.

Få bedre mulighed for at fokusere på virksomheden

Med et coworking kontor får du virkelig mulighed for at fokusere på din forretning. Du skal ikke bruge unødig tid på uforudsete udgifter, møblering, serviceomkostninger eller lange bindingsperioder. I stedet finder du et passende coworking spaces kontor, der tilfredsstiller dine behov, og så betaler du kun for det, som du rent faktisk skal bruge.
Derudover bliver du i coworking en del af et unikt iværksætterfællesskab. Du er omgivet af andre erhvervsdrivende fra alverdens brancher og fag, og dette er en gave. Herved kan du nemlig sparre og videndele med andre ildsjæle, hvilket både er en fordel for dig og de andre. Udvid virksomhedens netværk, og spring en masse overspringshandlinger over.

Coworking kontor med alt inklusive

Med en coworking spaces kontor får du alt inkluderet. Du betaler en forudbestemt leje for pladsen, hvorefter du får adgang til alle coworking kontorets fordele. Det er forskelligt fra sted til sted, hvorvidt lejen er månedlig eller kvartalsvis, men fælles for alle er, at du ikke overraskes af uforudsete udgifter.
Vælg selv, hvorvidt dit spaces kontor skal være i et lukket eller åbent kontorareal. Du kan også vælge, hvor mange gange om ugen du har behov for en kontorplads. For nogle er en fast plads alle ugens dage det mest optimale, mens andre bedre håndterer fleksible pladser til få dage i løbet af ugen. Uanset hvad har du mulighed for at tilpasse din aftale efter behov.
Hvad den konkrete pris er for coworking, afhænger af dine behov. Antallet af kontordage, type af kontor samt dertilhørende services er alt sammen med til at påvirke prisen. Services kan f.eks. være kantine, kaffe, mødelokale, printerfaciliteter, parkering, rengøring, møblering og meget mere.