Her er de 2 billigste kontorfællesskaber i Aarhus C

Er du på udkig efter et kontorfællesskab i Aarhus C? Et kontorfællesskab er en spændende og ny form for arbejdsplads, hvor virksomheder kan leje sig ind. I Aarhus C er der mange muligheder for at leje sig ind i et kontorfællesskab, og som virksomhedsejer kan du med garanti finde et spændende sted.
Det kan dog være svært at finde frem til det bedste kontorfællesskab i Aarhus C, og derfor har vi samlet de to billigste muligheder. På den måde kan du selv kigge nærmere på det sted, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Kontorhotel på Sletvej 2

Dette kontorfællesskab ligger i Telefonhuset i Aarhus C og har over 30 forskellige virksomheder lejet ind på dets 8.000 m2. Telefonhuset tilbyder en lang række mindre og større erhvervslejemål i Aarhus C, og uanset hvilken form for virksomhed du har, kan du finde en plads hos Telefonhuset.
I Telefonhuset tager man fællesskabet alvorligt. Der er tit netværksaktiviteter, hvor alle virksomheder laver sociale og faglige aktiviteter sammen. Derudover har du som lejer adgang til kantine, fælles faciliteter, og meget, meget mere. Alt det kan du og din virksomhed få adgang til for maksimalt 8.298 kr. om måneden.

Kontorhotel på Bødker Balles Gård 15

Hvis du gerne vil have et flot og historisk erhvervslejemål i Aarhus C, kan du og din virksomhed med fordel tjekke kontorfællesskabet på Bødker Balles Gård 15 ud. Kontorfællesskabet har til huse i en smuk, historisk bygning, der ligger centralt placeret midt i smilets by.
Erhvervslejemålene er på 26 m2 og opefter, og det betyder, at stort set alle virksomheder kan finde et kontor, der passer i størrelsen. Som lejer får du adgang til mange fælles faciliteter, blandt andet fælles køkken, frokoststue og eksklusive omgivelser.
Du og din virksomhed kan få en plads i dette kontorfællesskab i Aarhus C for en pris mellem 2.583-12.931 kr. om måneden. Prisen varierer selvfølgelig fra lejemål til lejemål, men den er meget konkurrencedygtig.
Når det kommer til kontorfællesskaber, er der masser af muligheder i Smilets by. De mange erhvervslejemål i Aarhus C tilbyder et ideelt sted at starte din blomstrende forretning, og i et kontorfællesskab kan du få en billig base, hvorfra din virksomhed kan vækste.