Her er de to største kontorfællesskaber i Aarhus C

Er du bosat i Aarhus C, og mangler du et kontorfællesskab, hvor du kan udfolde dig kreativt og få inspiration fra andre iværksættere? Der er masser af muligheder for at finde et kontorfællesskab i Aarhus C, og med et kontorfællesskab er du altid omringet af spændende og inspirerende mennesker.
Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvor du skal lede henne efter et kontorfællesskab i Aarhus C. I denne artikel præsenterer vi dig for de to største kontorfællesskaber i Aarhus C, så du kan finde lige præcis det kontorfællesskab, der passer til dig.

Nørre Alle 22, 8000 Aarhus C

Dette erhvervslejemål i Aarhus C tilbyder dig leje af kontorpladser midt i Aarhus C. Du kan som iværksætter leje mellem 1-20 pladser i dette kontorfællesskab, og du får en plads for en meget overkommelig pris.
For kun 1.000-1.800 kr. om måneden kan du få adgang til en kontorplads i dette kontorfællesskab i Aarhus C, og du får også adgang til en lang række andre frynsegoder. Som lejer får du adgang til nyindrettede kontorer med altaner, kopieringsfaciliteter, cykelparkering og gratis brusere til alle lejere.
Det er også muligt at leje en kontorplads i dette kontorfællesskab i Aarhus C på daglig basis. Det koster dig kun 100 kr. om dagen, men til gengæld får du ikke en fast plads. Du kan også leje en hel etage, så dit firma kan få egne lukkede kontorer. Det vil koste dig 10.000 til 13.000 kr. om måneden for at få en plads i et kontorfællesskab i Aarhus C.

Store Torv 9, 8000 Aarhus C

Siden 2003 har du som iværksætter i Aarhus kunnet leje dig ind i dette kontorfællesskab i Aarhus C. Du kan få adgang til kontorlokaler på mellem 6-25 m2, og derfor vil alle små og mellemstore virksomheder passe perfekt ind på dette kontorfællesskab.
Som lejer får du adgang til lækre og velmøblerede lokaler, og den månedlige leje inkluderer el, vand, varme, internet, rengøring samt adgang til mødelokaler og en hyggelig tagterrasse.
Dette kontorfællesskab tilbyder ikke åbne kontorrum, men derimod lukkede kontorlokaler, hvor du kan arbejde alene eller sammen med dine ansatte. Det betyder, at det er et oplagt valg til dig, der gerne vil have et kontorfællesskab, hvor du kan arbejde intenst og uden forstyrrelse.
Med et kontorfællesskab i Aarhus C kan du billigt leje dig til gode og professionelle kontorpladser lige i hjertet af Aarhus.