Her er det billigste coworking-kontor i Aarhus

Coworking er et relativt nyt koncept inden for måden vi arbejder og indretter vores arbejdsliv på. I sin enkelhed er coworking en arbejdsform, hvor forskellige firmaer deler et coworking-kontor. Man er stadig ansat i hver sit firma, men man arbejder tæt sammen, deler information og viden med hinanden, deler udgifter og meget, meget mere. På den måde konkurrerer de forskellige firmaer ikke med hinanden, men hjælper hinanden med at vækste.
I Aarhus er coworking også slået igennem, og der er masser af coworking-kontorer overalt i byen. I denne artikel vil vi gerne vise dig det billigste coworking-kontor i Aarhus, så du selv kan prøve kræfter med coworking.

Møllegade 32, 8000 Aarhus C

Dette coworking-kontor har den bedste beliggenhed i hele Aarhus, og giver dig adgang til det pulserende byliv i Aarhus centrum. Du har adgang til kaffebarer, restauranter og meget, meget mere.
Coworking-kontoret ligger i et gammelt, renoveret pakhus, der giver dig et hyggeligt og historisk arbejdsmiljø, hvor de fritlagte bjælker giver dig en helt særlig atmosfære. Selvom coworking-kontoret ligger centralt, er der masser af arbejdsro i den lille sidegade, hvor kontoret reelt ligger.
Som lejer bliver du en del af et spændende og innovativt fællesskab af advokatfirmaer, designere, medievirksomheder og mange flere. Coworking-kontoret består af i alt 12 virksomheder, og du kan hurtigt blive en del af fællesskabet.
Den månedlige husleje varierer selvfølgelig efter, hvor stort et lokale du lejer på coworking-kontoret. Dog starter den månedlige husleje på 2.500 kr. om måneden.

Prøv en anden form for coworking-kontor med et Spaces-kontor

Hvis du gerne vil være del af et internationalt coworking-fællesskab, skal du bestemt overveje at få et Spaces-kontor.
Spaces er et coworking-fællesskab med coworking-kontorer overalt i verden. I Danmark kan du få et Spaces-kontor i København, hvor du har adgang til en lang række frynsegoder. Som lejer kan du altid få adgang til et Spaces-kontor, uanset hvor i verden du er, og du kan derfor arbejde i hvilket som helst land, det skal være.
Som en del af Spaces coworking-fællesskabet får du også adgang til et internationalt netværk af iværksættere og virksomhedsejere, som du kan chatte med online. På den måde kan du med et Spaces-kontor praktisere coworking på en international skala.
Coworking er kommet for at blive, og du kan blive en del af trenden nu.