Hyl med de ulve, du er iblandt — Coworking styrker dit projekt

Det seneste stykke tid er coworking blevet et begreb, som fylder mere og mere, og der er masser af grunde til at overveje, om coworking er noget for dig eller din virksomhed. Der er mange grunde til, at et coworking kontor er noget for dig; den mest prominente grund, og den der oftest tales om, er det økonomiske aspekt. Det giver da også mening, da et coworking kontor handler om at dele udgifterne. Du betaler nemlig som udgangspunkt kun for de skriveborde, du har brug for.

Men det handler ikke kun om økonomien

Med et coworking kontor har du nemlig rammerne til at netværke med folk i samme situation som dig, måske kan du endda finde nye partnere og folk at arbejde sammen med på dit coworking kontor. Coworking tiltrækker nemlig opstartsvirksomheder, entreprenører og andre inspirerende ildsjæle.

Med coworking får du energi fra de andre på kontoret

Derfor er det en god og økonomisk forsvarlig ide at overveje coworking. Det kan nemlig let blive en kamp op ad bakke for ikke at tabe gnisten, når man sidder derhjemme foran skærmen på sit hjemmekontor. Det siges, at energi skaber mere energi, og det kan man mærke på et coworking kontor, hvor energi og fokus er i centrum for alle lejerne.

Coworking har alt, hvad du skal bruge til din rådighed

Coworking er også fleksibelt, og så snart du får brug for mere plads, for eksempel når du skal udvide medarbejderstaben, så er det bare at tilkøbe mere plads i din aftale. Samtidig med at du får en fleksibel og økonomisk løsning, så er der i coworking kontorer fællesområder og andre fordele, som du kan bruge, når du skal holde møder. Ofte er der også gode, sunde og billige cafeterialøsninger, så du ikke skal tænke på madpakken.
Til en billig husleje hører der desuden ofte en velrenommeret adresse til, hvor andre respekterede virksomheder også bor. Det er trods alt mere professionelt at få en velkendt adresse på sit visitkort og sine breve end sin egen hjemmeadresse. Man må ikke undervurdere den effekt, det giver at dele adresse med andre professionelle.