Ideer tænkes og udvikles ikke i enerum

Vi har alle sammen ideen dybt inde i os, fra film, fortællinger, kunst og litteraturen ved vi, at geniet er en enspænder og arbejder alene. Vi er alle genier, så vi kan vel udvikle vores egne ideer, kan tænke og arbejde selv. Vi kan opfinde den dybe tallerken selv, det behøver der ikke mennesker med ekspertise, hjælp og guidning til for at hjælpe med.
Den tanke er selvfølgelig en floskel, som om nogen er blevet tydelig, når man kigger på kontorlandskabet. Coworking er kodeordet og på vej frem i alle større byer.

Arbejd bedre og stærkere – sammen

Spaces-kontorer, hvor flere freelancere, selvstændige og iværksættere finder sammen for at skabe og hjælpe hinanden, er i vild vækst. Det er det, fordi en freelancer som iværksætter til tider savner kolleger og endnu vigtigere ikke kan arbejde alene.
Freelanceren får brug for hjælp til at vurdere, om prisen, aftalen og arbejdet stemmer overens. Iværksætteren får hjælp til alt fra økonomi, over markedsføring, til produktion og administration. De selvstændige er i præcis samme sko – og alle kan de hjælpe hinanden internt og på tværs.
Hertil kommer så, at de alle sammen får styrket et netværk, som er guld værd for fremtidige projekter.

Fri for besvær med arbejde og administration

At freelancere arbejder selv og helst helt alene, fordi de elsker friheden, ansvaret og de lange aftener med dårlig mave, er vist kun halvdelen af svaret. Den anden er, at arbejdsmarkedet er under udvikling, hvilket stiller brancherne forskelligt, og nye tilbud – gode som dårlige – tilbyder sig.
Det har sine klare fordele, at man selv kan strukturere sin arbejdsdag, sin arbejdsplads og nogenlunde sin løn. Det har ulemper ved, at man er helt alene og konstant finder sig selv med spørgsmål, som ikke kan besvares med en Google-søgning. Derfor er coworking-kontor blevet så populært, som det er.

Find et coworking-kontor

På et coworking-kontor finder du nemlig hjælp til de små og store problemer. Coworking gør dig til en blandt mange, hvor viden, erfaring og ekspertise gladelig udveksles hinanden imellem. Coworking-kontorer og spaces-kontorer giver altså mulighed for at hjælpe alle dem, der rammer ind i det nye arbejdsmarked, hvor man i stigende grad er overladt til sig selv.
Coworking hjælper med alle de ting, som er og bliver et problem for en freelancer, iværksætter, selvstændig mv. i den kommende og fjerne fremtid.