Kontor i Aarhus – hvorfor, hvordan og hvilken type?

Aarhus er Danmarks næststørste by, og samtidig en voksende storby i rivende udvikling. Fra 2022 har Aarhus forventet en årlig tilvækst på omtrent fire tusind indbyggere om året

 

Dette har uden tvivl stor betydning for byens erhvervsliv. Aarhus sætter en ære i at gøre livet for såvel iværksætteren som den etablerede virksomhed så lukrativt som muligt, i erkendelsen af at en by ikke kan vækste på forsvarlig vis uden en sund erhvervsmæssig base.

 

Derfor vælger flere og flere forretningsdrivende i alle størrelser at bosætte sig i Smilets By, som Aarhus stadig kaldes i folkemunde. Og der er masser af gode grunde til at lede efter en kontor i Aarhus, hvis du leder efter et sted hvor din virksomhed kan trives gennem de næste mange år.

  • Hvor i Aarhus skal jeg leje kontorlokaler?

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du beslutter dig for en god beliggenhed for dit forretningseventyr. Når du driver en kontorbaseret virksomhed, betyder det meget hvor dit kontor er placeret. 

 

Med den rette beliggenhed sender du et signal om seriøsitet til såvel dine medarbejdere som til eventuelle kunder og forretningsforbindelser, som måtte lægge vejen forbi dine lokaler. Og du vil selv kunne glæde dig over at komme på arbejde hver dag.

  • Aarhus Midtby summer af liv og atmosfære 

Et sikkert bud på en lækker beliggenhed for dit nye kontor er Aarhus Midtby. Med kontorlokaler i centrum af Aarhus går du aldrig helt galt i byen – den centrale beliggenhed er helt optimal, hvis du ønsker en af Danmarks mest prominente adresser.

 

Når du lejer kontorlokaler i Aarhus C, kan du endvidere drage fordel af byens mange tilbud. Der er aldrig langt til den nærmeste café. Og du kommer hurtigt rundt i byen ved hjælp af en af de mange busser eller den nye, smarte letbane.

  • Aarhus Ø – en ung bydel med potentiale 

Hvis du ønsker byens bedste udsigt fra nybyggede og moderne kontorlokaler, er Aarhus Ø det oplagte valg. Denne forholdsvis nyopførte bydel udgør byens vartegn fra søsiden, og tiltrækker allerede på nuværende tidspunkt alt fra studerende over børnefamilier til erhvervsvirksomheder, som ønsker lys, luft og liv omkring sig.

  • Trøjborg – ”byen i byen”

Trøjborg er et gammelt arbejdskvarter, som emmer af atmosfære. Denne bydel er helt sin egen. Og du vil i Trøjborg få mulighed for at finde unikke kontorlokaler, som du kan indrette efter dine egne ønsker.

  • Hvilken type kontor i Aarhus er bedst?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal leje en kontorsuite, et enkeltstående kontor, et domicil eller måske en plads i et kontorfællesskab, bør du altid tage din virksomheds størrelse og beskaffenhed i betragtning. I mange tilfælde kan det være rigtig hyggeligt at dele et åbent kontorlandskab med en masse ligesidede – for eksempel når din virksomhed er i opstartsfasen, og du godt kunne tænke dig at sparre eller netværke med andre iværksættere.

Hvis din virksomhed har en vis størrelse, giver det dog mening at leje kontorlokaler, som kun benyttes af netop din virksomhed. Så kan du nemlig selv disponere over lokalerne, hvilket gør det muligt at fordele pladsen på en måde der giver mening.