Lej dig ind i et kontorfællesskab i Aarhus C og styrk den grønne innovation

Aarhus er en by, der fremmer den grønne innovation. Hvis du som iværksætter drømmer om at gøre en forskel for vores klima, skal ud stærkt overveje at melde dig ind i et kontorfællesskab i Aarhus C. Så kan du kan nyde godt af den grønne innovationspulje, byrådet tidligere i år indførte.
Hvad er den grønne innovationspulje?
Onsdag d. 26. august 2020 besluttede Aarhus byråd på opfordring af borgmester Jacob Bundsgaard og Rådmand Bünyamin Simsek, at 4 millioner fra Aarhus Kommunes Klimafond skal øremærkes til at fremme den grønne innovation. Hovedparten af de 4 millioner skal indsættes i en investeringspulje, hvor iværksættere og etablerede virksomheder kan søge penge til at realisere deres grønne tiltag og projekter.
Det er en af årsagerne til, at du som iværksætter skal slå dig ned i Aarhus, for hvis du drømmer om at gøre verden en lille smule grønnere, kan du få hjælp fra Aarhus kommune til at gøre din drøm til en realitet.

Lej dig ind i et kontorfællesskab i Aarhus C

I Aarhus er der masser af kontorfællesskaber, hvor du som iværksætter kan leje en kontorplads. En af de helt store fordele ved et kontorfællesskab er, at du konstant er omgivet af andre iværksættere, der ligesom dig arbejder hårdt, drømmer stort og er fulde af initiativ. Det er et ekstremt dynamisk og spændende miljø at arbejde i.
Specielt hvis du drømmer om grøn innovation, er et kontorfællesskab en mulighed for at udvikle nye grønne løsninger i samarbejde med andre iværksættere. Og sammen med Aarhus kommunens grønne innovationspulje, kan du gøre dine grønne drømme til en realitet.
Et kontorfællesskab i Aarhus C, eller et erhvervslejemål i Aarhus C, er en rigtig god og billig måde for dig at få en fast arbejdsplads i en dynamisk by i rivende udvikling. Når du lejer dig ind i et kontorfællesskab, har du din egen plads, og hvis din økonomi ikke holder til den faste månedlige leje, kan du altid melde dig ud.
I Aarhus er der masser af muligheder for dig, der gerne vil sætte dit fingeraftryk på den grønne innovation. Ved at melde dig ind i et kontorfællesskab i Aarhus C kan du blive en del af et innovativt og nytænkende miljø af iværksættere, og med den grønne innovationspulje kan du få økonomisk støtte til at udvikle de grønne løsninger, du drømmer om.