Når coworking er en succes – prøv et Spaces-kontor

Coworking er blevet en af de helt store opdagelser inden for arbejdskultur, og det har radikalt ændret måden, vi arbejder sammen på.
Coworking er i sin enkelthed, at virksomheder lejer sig ind i et fælles coworking-kontor, hvor alle arbejder side om side. Personerne er selvfølgelig stadig ansat i hver sit firma, men man arbejder tæt op ad hinanden hele tiden. Det betyder, at virksomhederne kommer til at se hinanden som partnere, og ikke som konkurrenter. Du er omgivet af andre virksomheder, og i det fællesskab kan du nemmere dele information, ressourcer og ideer, så virksomhederne i fællesskab kan vokse og gøre hinanden bedre.

Find et Spaces-kontor

Ét coworking-kontor skiller sig dog ud fra resten. Det coworking-kontor hedder Spaces, og det er et internationalt coworking-fællesskab. I næsten alle lande findes der et Spaces-kontor, og det betyder, at du som medlem af Spaces får adgang til et internationalt netværk af firmaer. Med et Spaces-kontor kan du lave coworking på et internationalt niveau.
Med et medlemskab af Spaces har du adgang til ethvert Spaces kontor, uanset hvor I verden du er. Det betyder, at du aldrig mangler en arbejdsplads, hvis du er på forretningsrejse. Det er en stor fordel for dig. Hvis du eller din virksomhed lejer jer ind hos Spaces, kan du indrette dit kontor, præcis som du vil. Dit Spaces-kontor skal afspejle dig og dine værdier.
Med et coworking-kontor hos Spaces er du ikke bundet til en ufleksibel lejekontrakt. Hvis dit firma vokser, og du derfor har brug for mere plads, kan du nemt lave din lejekontrakt om, så du kan arbejde på præcis dine præmisser.

Hvorfor fungerer coworking?

Arbejdsformen er et relativt nyt fænomen, og for mange er det stadig en meget anderledes og mystisk størrelse. Den har dog vist sig at være ekstremt populært, og derfor er der vokset coworking-kontorer op overalt i verden.
Arbejdsformen fungerer, fordi den tiltaler vores sociale væsen. Virksomheder blomstrer og vækster i et miljø, hvor samarbejde, netværk og vidensdeling er nøglebegreber. Traditionelt set skal virksomheder se hinanden som konkurrenter, men i et coworking-kontor kan virksomheder arbejde sammen mod at gøre hinanden bedre.
I et sådant miljø kan virksomheder vokse sig stærke sammen, og det er det, der gør coworking til en velfungerende arbejdsform. Virksomheder blomstrer med samarbejde og vidensdeling.