Sådan får du kontorfællesskabet til at fungere

Et kontorfællesskab er i meget grove træk nærmest et ”kollektiv” for kontorer. Du samler en masse forskellige kontorer med en masse forskellige mennesker i en enkelt bygning, og så skal det ellers bare fungere. Det kan lyde som en farlig cocktail, specielt hvis nogle af de andre kontorer er dine deciderede konkurrenter. Det kan faktisk også være en farlig cocktail, eller det kan det i hvert fald være, hvis du havner i et kontorfællesskab, som ikke fungerer. Hvis du vil undgå at havne her, så følg med og få de bedste råd til, hvordan du rent faktisk får dit kontorfællesskab til at fungere.

Der er selvfølgelig ikke en opskrift til, hvordan dit kontorfælleskab bare bliver det bedste og en dans på roser. Men der findes til gengæld små råd, du kan følge, og tricks, som du helt selv kan realisere. Det skal lige påpeges, at hvis du ikke ved, hvor du skal finde dit kontorfællesskab, så kan en enkelt søgning på ”kontorfællesskab Århus C” altså gøre rigtigt meget. Århus er smilets by og en by, der vrimler med kontorfællesskab.

Gør plads til hinanden

Om det er erhvervslejemål Århus C, eller om det er kontorfællesskab Århus C eller bare generelt et hvilket som helst andet kontorfællesskab, så er der en ting, som er vigtigere end alle de andre. Denne ting er selvfølgelig, at du skal give plads til de andre. Du har dit, eller jeres eget kontor, men I deler altså den samme bygning, så der skal være plads og rum til, at alle kan være og ikke mindst, at alle faktisk føler sig velkomne. Måske er man konkurrenter, men man er samtidig bare mennesker, så et enkelt smil på trappen skader ikke nogen.

Brug hinanden i det rette omfang

Det gode ved et kontorfælleskab er, at der som regel er en del mennesker, som ikke nødvendigvis sidder på lige præcis dit kontor. Disse mennesker kan du faktisk bruge langt mere, end du tror. Det kan godt være, at I ikke sidder med samme produkt, eller endda i samme fag, men du kan alligevel bruge langt de fleste af dem til at sparre med. Du skal selvfølgelig ikke rende på deres kontor i tide og i utide, men at bruge hinanden som sparringspartnere er en klar fordel.