Sådan opnår du kontorfordele til billige penge

Alt for mange virksomheder har problemer med budgettet. Her kan det være svært at finde ud af, hvilke områder virksomheden bør vælge at spare – for hvor kan der spares mest, uden det går for meget ud over virksomhedens produktivitet? Heldigvis findes der et område, hvor virksomheder på nem vis kan spare masser af penge om måneden. Ved at udskifte det typiske kontor med et coworking-kontor får virksomheder i den grad mulighed for at omlægge deres budget.

Coworking – få fordele som med et fuldtidskontor

Med et spaces-kontor betaler du kun for antallet af skriveborde, som virksomheden reelt set anvender. Det betyder, at der ikke skal bruges overflødige penge hver eneste måned på kvadratmeter, der alligevel ikke bliver brugt. Dog betyder det ikke, at coworking er lig med dårlige skrivebordsløsninger. Faktisk får du en bred palette at vælge imellem, hvor du virkelig kan skræddersy aftalen efter den enkelte virksomheds behov.

Permanent skrivebord eller hot-desking

Blandt mulighederne i forhold til den skræddersyede løsning er blandt andet muligheden for at vælge et permanent skrivebord eller et såkaldt hot-desking. Med et coworking-kontor vælger du altså, hvorvidt du ønsker at få dit helt eget og permanente skrivebord det samme sted, eller om du ønsker at sidde forskellige steder fra dag til dag. Fordelene ved et permanent skrivebord er, at du har din egen trygge base og faste rammer, mens fordelene ved hot-desking er, at du konstant befinder dig i nye og inspirerende coworking-miljøer.

Spaces-kontorer med alt, som du har brug for

Udover eget valg af skrivebordsløsning skal du ved spaces-kontorer ligeledes tage stilling til virksomhedens yderligere behov. Coworking-kontorerne landet over tilbyder nemlig adgang til forskellige faciliteter. Dette gælder blandt andet adgang til bemandet reception, printerfaciliteter, fælles køkken, madordning, kaffemaskine, kontorlokaler, parkering og lignende. Igen betaler du som virksomhed kun for det, som du reelt set har brug for. Dette er altså en rigtig god måde at efterse virksomhedens budget i sømmene og kun bruge penge på det, der rent faktisk giver mening.
Afprøv coworking for at se, om det er noget for din virksomhed. Du kan både betale pr. time, pr. dag eller pr. hele måneder.