The House er det nye kontorfællesskab i Aarhus C

Aarhus er en by fuld af udvikling, og nu er byen blevet endnu et innovativt og dynamisk kontorfællesskab rigere. The House er et kontorfællesskab i Aarhus C, hvor du som iværksætter kan være omringet af ligesindede.

Lej en arbejdsplads

Et kontorfællesskab er en spændende og ny måde at arbejde sammen på, og hos The House har man taget den ide til et nyt plan. Faktisk kan du leje en arbejdsplads på dagsbasis, men du kan også leje en kontorplads i helt op til et år ad gangen. The House er et kontorfællesskab i Aarhus C, der virkelig tilbyder dig de bedste muligheder og er et glimrende alternativ til et traditionelt erhvervslejemål i Aarhus C. I stedet for at leje et helt erhvervslejemål lejer du her kun en kontorplads. Det er en meget billigere og mere fleksibel måde at arbejde på.

Få adgang til en lækker cafe og mange andre goder

Udover at være et dynamisk og spændende kontorfællesskab tilbyder The House også alle at sætte sig i den hyggelige café. Faktisk behøver du ikke engang være medlem af The House for at sætte dig i cafeen. Alle er velkomne. Det er et perfekt sted at holde et uformelt forretningsmøde, arbejde lidt i nogle timer eller bare slappe af med en god kop kaffe.
Hvis du er medlem af The Houses kontorfællesskab, får du 20 % rabat på bookning af mødelokaler, og du får desuden adgang til alle husets forskellige arbejdszoner og hyggelige lounges. The House er et kontorfællesskab, hvor du konstant får mulighed for at netværke med og møde andre iværksættere.
Med et medlemskab til The House får du adgang til et kontorfællesskab i Aarhus C, der kan skræddersyes lige efter dine behov. Uanset om du har behov for en kontorplads en gang imellem, eller om du skal arbejde dedikeret hver dag, er The House et kontorfællesskab, der kan tilbyde dig lige præcis det, du har behov for.
I et kontorfællesskab som The House er du som iværksætter omringet af andre unge og passionerede selvstændige, der brænder for deres arbejde. Ligesom dig drømmer de stort og arbejder hårdt for at få deres drømme til at gå i opfyldelse. Sammen kan I gøre hinanden bedre, og det er hvad et kontorfællesskab som The House tilbyder dig. Med et medlemskab til The House får du adgang til et førsteklasses kontorfællesskab, og du vil ikke fortryde det.