Tips til at indrette et flot coworking-kontor

Flere og flere virksomhedsejere vælger coworking frem for de typiske kontorer til leje. Her får de erhvervsdrivende fleksible løsninger til billige penge – og der betales kun for det, som der rent faktisk bruges. Dette er supersmart, og derfor er coworking-kontorer også blevet så populære, som de er. Uanset om du vælger et privat spaces-kontor eller sidder i et åbent kontormiljø, er indretningen fortsat vigtig. Læs med her på siden, og få tips til, hvordan du netop indretter et flot coworking-kontor.

Fokus på sociale synergier

Idet coworking netop lægger op til fællesmiljøer og arbejdsrammer med sparring og videndeling, skal dette naturligvis afspejles i indretningen. Af denne grund er det oplagt at indrette kvadratmeterne med fokus på at kreere forskellige arbejdszoner. Indret et område, hvor der er plads til fælles diskussioner og idéudveksling. Indret et andet område, hvor koncentration og fokus er hovedformålet. Ved at oprette disse forskellige miljøer i spaces-kontoret får iværksætterne virkelig mulighed for at arbejde så effektivt som muligt.
Effektiviteten af medarbejderne på et coworking-kontor kan ligeledes højnes ved at sikre et rart indeklima. Sørg derfor for udluftning, de rette temperaturforhold samt god akustik. Især akustikken kan forbedres med tiltag, der ovenikøbet gavner indretningens udtryk i form af tæpper, vægkunst og cool akustikplader.

Belysning kan både være funktionel og design

Det er ekstremt vigtigt at have coworking-kontorets belysning for øje. Opnås optimale belysningsforhold, vil medarbejdernes trivsel stige, da god belysning både påvirker produktivitet, effektivitet, koncentration og humør. Sørg for at kombinere kunstig belysning med dagslys. I forhold til den kunstige belysning anbefales punktbelysning på skriveborde, på vægge samt i loft. Vælg dekorative og designfokuserede lamper til spaces-kontorerne, sådan at belysningen både er funktionel og flot.

Ergonomi kan sagtens være flot

Slutteligt er det selvfølgelig et must, at coworking-bygningen indrettes med ergonomiske kontormøbler. Ergonomiske kontormøbler giver en funktionel arbejdsplads, hvor medarbejdernes helbred, sikkerhed og sundhed prioriteres. Her er det især brugbart at vælge hæve- sænkeborde og ergonomiske kontorstole samt konferenceborde, reoler, skrivepulte, knæstole, sofagrupper og taburetter.
Heldigvis er ergonomiske kontormøbler ikke automatisk lig med grimme møbler. Idet ergonomi og sundhed er kommet så meget i fokus gennem den seneste tid, findes der et væld af fede ergonomiske kontormøbler.