Tre punkter, hvor Aarhus overgår sin københavnerstorebror

Aarhus bliver kaldt Jyllands hovedstad og dette ikke uden grund. Aarhus er nemlig en by i rivende udvikling. Inden du måske fristes til at vælge København som den sikre løsning til din virksomhed, eller før du overvejer at flytte længere væk fra storbyens muligheder, kan du her læse tre fordele, som du finder i Aarhus.

1. En større radius

Aarhus er som bekendt placeret i midten af Jylland. Med under 1,5 time til Aalborg og under 2 timer til Odense følger mange fordele og muligheder for samarbejde med andre interessante virksomheder. Samtidig ligger Aarhus også tæt på en lang række andre mellemstore byer såsom Horsens, Vejle og Skanderborg. Med en placering i Aarhus vil din virksomhed derfor også være attraktiv for et stort antal af potentielle medarbejdere.

2. Lettere at møde ligesindede, men også at være lidt usædvanlig

Selvom Aarhus er en stor by med mange virksomheder, er byen alligevel dét mindre. Det gør, at det er lettere at rende ind i medarbejdere fra andre virksomheder indenfor samme branche, hvilket kan være en god grobund for et samarbejde.

Samtidig vil det også være lettere at nå ud til kunderne og gøre sig selv synlig – simpelthen fordi udbuddet er mindre, og konkurrenterne derfor er færre.

3. Flere kroner til det sjove

Til sidst kommer vi ikke udenom pengene. I Aarhus får man alt andet lige flere kvadratmeter for pengene, samtidig med at man ikke behøver at gå på kompromis med storbyfornemmelsen og dens mange muligheder. Men det er ikke kun kvadratmeterne der er billigere – det gælder også café latten på hjørnecaféen eller sandwichen fra den lokale bager.

Aarhus har meget at byde på, og selvom din virksomhed har hovedstadsdrømme, kan der være mange fordele på den lange sigt ved at turde satse på at plante virksomheden i den jyske muld i Jyllands hovedstad.