Undgå den dårlige coworking: her er tingene, du skal være opmærksom på

Coworking bliver mere og mere populært. Det gør selvfølgelig, at vi hører en masse historier om, hvor fantastisk det er, og om, hvor meget man får ud af det, hvilket er helt fantastisk. Det er dog bare ikke alle historier, der ender ud i solskinshistorier. Man ser nemlig flere og flere dårlige eksempler på coworking-kontorer og generelt fænomenet coworking. Hvis du nu har set ordet coworking for fjerde gang og stadig ikke helt aner, hvad det går ud på, så er den hurtige forklaring, at det er et kontorfællesskab, hvor der bliver samlet forskellige folk, som ikke nødvendigvis arbejder for den samme virksomhed.

Det kan måske lyde lidt kaotisk at samle en masse forskellige kontorer i en bygning og så bare håbe på det bedste og ganske rigtigt, så bliver det til tider kaotisk. Der er dog nogle ting, som du kan holde øje med, som måske kan få advarselslampen til at ringe.

Smil er vigtige på dit coworking-kontor

Smil er en fantastisk ting, og vi burde alle sammen generelt smile mere til daglig. Udover at du nu ved, at smil er en fantastisk ting, så kan du også bruge dette til at mærke stemningen i bygningen. Hvis du gentagne gange går imod folk på trapperne, måske ude på gangene, hvor du smiler til dem, men ikke får noget smil tilbage, er det måske et tegn på, at de enten er utilfredse med noget, du gør, eller hvordan tingene foregår på jeres coworking-kontor.

Øget sygdom

Dette er noget, som alle kan hjælpe hinanden med at holde øje med. Er der lige pludselig et kæmpe spring i sygdom, kan det altså være et tegn på, at nogen på jeres coworking-kontor ikke trives og vælger at melde sig syg nogle enkelte dage, hvor de rent faktisk ikke er syge. Hvis dette fortsætter og bliver et endnu større problem, så kan det faktisk lede til sygemeldinger, som ingen ønsker.

Hvor finder jeg et coworking-kontor?

Et coworking-kontor, eller et kontorfællesskab, kan du finde rigtigt mange steder i storbyerne. Sådan noget som et spaces-kontor kan også være en rigtigt god mulighed. Det vigtigste for dig at vide er i hvert fald, at hvis du leder efter sådan et kontor, skal du med garanti nok finde det.