Valg af coworking-kontor? Tag til flere fremvisninger

Når det er tid til at søge efter et nyt kontor, er det for mange erhvervsdrivende ikke nødvendigvis den allermest populære disciplin. Af denne grund vælger mange virksomheder at nedprioritere denne aktivitet – lige indtil behovet for nyt kontor bliver så stort, at det første og bedste kontor er nødvendigt at tage.
Sådan behøver det dog ikke at være, da det blot gælder om at starte søgningen af coworking-kontorer i god tid. På denne måde har virksomheden mulighed for at tage til flere fremvisninger – og dette er en aktivitet, der virkelig er givende.

Forstå dine behov ved fremvisningerne

Fremvisninger af huse og lejligheder svarer faktisk meget til fremvisning af coworking spaces – det er først ved selve fremvisningerne, at du forstår dine behov. Måske du har en idé om, at dit fremtidige coworking-kontor skal være i rum med en masse energiske iværksættere – men så finder du ud af, at det faktisk virker mere forstyrrende for dig end givende, hvorfor lukkede coworking spaces er mere givende for dig.
Måske du ikke føler, at et fælleskøkken og kaffemaskine er en nødvendighed – men så finder du ud af, at gratis kaffe af god kvalitet faktisk gør hele forskellen. Det er netop de små detaljer, der kan gøre udslaget for, at du får en succesfuld oplevelse i et coworking-miljø. Derfor er det nødvendigt, at du tager til flere forskellige fremvisninger, da du på denne måde bliver mere klar over dine egentlige behov.

Sørg for at vurdere din virksomheds vækst

Det kan være svært at forudsige fremtiden – specielt for virksomheder. Dog er det alligevel nødvendigt, at du som iværksætter sørger for at gøre dit bedste for at vurdere virksomhedens fremtidige vækst.
Ved du allerede nu, at det er nødvendigt at ansætte flere medarbejdere inden for den nærmeste fremtid, er det værd at overveje et kontorhotel eller leje et lukket coworking-kontor. Herved skal du ikke bruge penge på at flytte i nyere og større lokaler senere hen. Dette er nemlig oftest en billigere løsning at sidde i et for stort kontor i en periode frem for at skulle flytte meget rundt.

Overvej dit ønske af type af coworking kontor

Slutteligt skal du overveje, hvad du ønsker, at dit coworking-kontor skal have fokus på. Har du brug for en kreativ stemning med skæve indretninger? Et iværksættermiljø med masser af events og gode netværksmuligheder? Et coworking space med tech, software og hardware? Eller et socialt fællesskab med vidensdeling, sparring og networking?