Flot kontor i Aarhus C

20.06.2016 12:18

Kontor til leje i Aarhus C

Et flot kontorlokale til leje, der er beliggende centralt i Aarhus C og med lejerabat. Lejemålet består af fleksible og gode kontorlokaler og er beliggende på J.M. Mørks Gade og er dermed i kort afstand til Strøget og alle byens tilbud og faciliteter. 

Kontorlejemålet fremstår i en god og præsentabel stand og ligger i en flot og markant ejendom. Som lejer får du adgang til lejemålet via en flot, velholdt trappeopgang med en porttelefon. 

Lejemålet er indrettet med et stort forkontor, der giver mulighed for i alt fire arbejdspladser. Derudover rummer lejemålet et mødelokale, der er beliggende i tårnet, hvilket giver en unik udsigt ud over Strøget og Salling. Derudover rummer lejemålet to andre store kontorlokaler med plads til cirka seks arbejdspladser, et kopirum samt et køkken og to toiletter. 

Lejemålet er 212 kvadratmeter stort og indeholder desuden bøgeparketgulv, glasvæv på alle vægge, gipslofter med akustikfelter i kontorerne, grundbelysning samt internetkabler. 

 

Læs mere på lejemålet på Lokalebasen.dk

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit