Hvad er det rette kontor i Aarhus for din virksomhed?

15.11.2015 19:48

På kontor-kbh.dk har vi mange års erfaring med kontorsøgning. Et af de første tips vi giver vores kunder, er at tænke over hvilken form for kontor de ønsker. Her er tre vigtige faktorer du som kontorsøgende bør overveje.

Den fleksible kontorløsning

Mange virksomheder (især de yngre virksomheder) kan på meget kort tid vokse sig meget store på ingen tid. Kontorhotellet tilbyder en serviceret kontorløsning med fleksible muligheder for at tilføje og reducere antallet af udlejede kontorpladser. Ønsker din virksomhed fleksibilitet I størrelsen på jeres udlejede kontorlokaler, samtidig med at undgå at bruge tid på indretning og køb af kontorfaciliteter, vil servicerede kontorlokaler være det perfekte valg for din virksomhed.

Åbenhed i valget af kontor

Søger du kontor til leje i Aarhus, bør din virksomhed overveje graden af åbenhed på kontoret. Med inspiration fra New York er de åbne kontorlokaler blevet yderst populære. De åbne kontorlokaler fordrer gennemsigtighed og sammenhold hvilket kan skabe en positiv udvikling i virksomhedskulturen.

Fællesskab på kontoret

Sidst men ikke mindst bør du overveje hvorvidt jeres nye arbejdsstation skal være en del af et kontorfællesskab eller ej. Et kontorfællesskab med ligesindede virksomheder kan være yderst positiv for innovation og motivation i virksomheden. Dog er det ikke den perfekte løsning for alle virksomheder.

Find kontor til leje i Aarhus

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit