Hvornår bør man vælge et centralt beliggende kontor?

05.02.2019 08:30

Det kan være utroligt fristende at leje et kontor uden for byen, da man derved ofte kan spare mange penge på huslejen. I nogle tilfælde giver det også rigtig god mening, men i andre tilfælde er det en stor fordel at vælge en central placering. Her kigger vi nærmere på, hvornår man bør vælge et centralt beliggende kontor.

 

1) Når der ikke er brug for lagerplads

Især for små virksomheder er det næsten umuligt at få råd til et kontor i midtbyen, hvor der samtidig er lagerplads. Har du brug for at kunne opbevare produkter, giver det derfor ofte god mening at vælge et kontorlejemål, som ligger uden for centrum. På den måde bliver det nemlig væsentligt nemmere at finde lokaler, som er store nok, til en fornuftig pris. Er der derimod ikke brug for lagerplads, kan du fortsat overveje et centralt beliggende kontor.

 

2) Når det skal være nemt at komme til og fra

Er det vigtigt for din virksomhed, at det er nemt at komme til og fra kontoret for både kunder, samarbejdspartnere og ansatte? Så er det værd at overveje at placere kontoret i centrum. På den måde er det nemt at komme til og fra, og det kan i nogle virksomheder være meget vigtigt. Dog skal du være opmærksom på, at det kan være svært at få parkeringspladser i centrum, og er der mange, som kommer i biler, kan dette blive et problem.

 

3) Når man har brug for et mindre kontor

Generelt er det ofte en fordel at have et kontor med en central beliggenhed – især hvis man arbejder sammen med andre virksomheder i samme område. På den måde er det nemlig virkelig nemt at mødes, og man kan nemt pleje sine virksomhedsforbindelser. Desuden er det attraktivt for de ansatte, at de nemt kan komme til og fra arbejdet. For manges vedkommende bliver det en hel del nemmere med for eksempel offentlig transport, når kontoret er centralt beliggende. Er der penge til det – hvilket der er større chance for, hvis man kun skal bruge et mindre kontor – vil det altså som regel være en fordel at placere sig centralt.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit