Planer om kæmpe vækstdriver i Danmark

05.02.2019 08:27

For nylig blev danskerne præsenteret for de store planer om et kæmpe byggeprojekt, der skal gå hen og blive en kæmpestor vækstdriver for hele Danmark. Sådan lyder det i hvert fald, hvis man spørger Hvidovre Kommune og regeringen, der sammen lancerede et både ambitiøst og visionært byggeprojekt, der fortsat skal ruste os i kampen om store virksomheder og dygtig arbejdskraft i landet.  

 

Et ambitiøst byggeprojekt

Der fokus på det store areal ved Avedøre Holme i Hvidovre Kommune. Området har i mange år fungeret som omdrejningspunktet for dansk erhverv, og en erhvervsadresse netop her er meget attraktiv. Derfor er planen også at udvide området yderligere, så der med tiden vil være plads til langt flere virksomheder i fremtiden. Grunden til, at netop Avedøre Holme og området omkring er så attraktivt for virksomheder, skyldes blandt andet, at det ligger meget tæt på god offentlig transport og Kastrup Lufthavn, og derudover er det meget tæt på København. En sådan placering kan være meget afgørende for virksomheders succes.  

En grøn omstilling 

Selvom hovedårsagen til udvidelsen af Avedøre Holme primært er at tiltrække erhvervslivet, er der også stor fokus på at gøre området attraktivt for natur- og dyreelskere samt sportsudøverne og friluftsinteresserede. Ifølge projektet bliver de nye holme nemlig et område med et rigt fugle- og dyreliv, hvor der også vil være mange forskellige faciliteter i forbindelse med blandt andet vandsportsaktiviteter.   

 

 

Fornuftige analyser

Politikere og erhvervsfolk er begejstrede for projektet, og skal man gå ud fra de analyser, der indtil videre er lavet af Deloitte af projektet, ser det ud som om, at der er grund til at være forventningsfulde. Med den nye 17 km lange kystlinje, som ’Holmene’ vil bidrage til, tyder det på, at området vil kunne huse helt op til 12.000 nye arbejdspladser og derfor omkring 30.000 nye jobs. Det store byggeprojekt forventes af blive sat i gang allerede i 2022, hvorefter den første holm vil stå klar seks år efter. Man regner indtil videre med, at hele området vil stå færdigt omkring 2040, hvis alt går som planlagt.   

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit