Trendy kontorfællesskab i Berlin

23.05.2016 10:29

Kontorfællesskab i Berlin

Kontorfællesskabet er beliggende i den moderne Kreuzberg-bydel i Berlin, og er det første kontorfællesskab i verden, der foretrækker den månedlige leje for en arbejdsplads - betalt med to artikler.

Lejere skal desuden dele deres content-bidrag på deres personlige sociale medieplatforme, samt at de skal arrangere et årligt event. Til sammenligning betaler lejere typisk 60 euro, der svarer til 450 danske kroner for en lignende arbejdsstation i Berlin.  

Kreativt hus

Det innovative fællesskab startede op i sommeren 2015 og har siden tiltrukket et hav af kreative freelancere. I dag findes 70 af Berlins kendte bloggere, Instagram-ansigter, fotografer og andre kreative formidlere i kontorfællesskabet, der går under navnet Die Blogfabrik. 

Die Blogfabrik breder sig over 555 kvadratmeter og stiller konferencerum, fotostudie, video-redigering-suite samt 30 smarte designer-skriveborde til rådighed for husets lejere.  

Læs mere artiklen her: Hipt kontorfællesskab foretrækker huslejen betalt - med ord
Find kontorfællesskaber i Aarhus: Kontorfællesskaber i Aarhus
Fik du læst? IoT på dit kontor

 

 

 

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit